Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri! Verificati aici programul tuturor magazinelor.

Magazinele Aleo din Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Tg. Mures si Constanta au fost redeschise, celelalte ramanand inchise temporar. Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreaza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile.

Lanturi antiderapante Erlau profi ARKTIK 4901640

Mai multe poze

Lanturi antiderapante Erlau profi ARKTIK 4901640

ERLAU-profi ARKTIK sunt lanturi antiderapante destinate utilajelor grele.

Cod produs: 4901640
Aboneaza-te la alerte de pret
39.950,32 Lei

Rud

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

Caracteristici

- Modelul lanturilor antiderapante ERLAU-profi ARKTIK este de plasa extrem de deasa de tip fagure in sistem punte-inel care are un efect de tractiune ridicata pentru utilizari intensive de dezapezire.

- Lanturile sunt confectionate din otel de calitate superioara, tratat termic pentru o rezistenta indelungata in timp la frecare.

- Lanturile antiderapante ERLAU-profi ARKTIK sunt concepute cu un sistem de inchidere pentru un montaj cat mai simplu, sunt deosebit de silentioase si au o eficienta economica ridicata.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Produse cadou N/A
Tip vehicul Camioane / Busuri, Tractoare / Utilaje

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Lanturi antiderapante Erlau profi ARKTIK 4901640