Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri! Verificati aici programul tuturor magazinelor.

Magazinele Aleo din Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Tg. Mures si Constanta au fost redeschise, celelalte ramanand inchise temporar. Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreaza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile.

RUDcompact GRIP V 0157 / 2002757

Mai multe poze

Lanturi antiderapante RUDcompact GRIP V 0157 / 2002757

Lanturile antiderapante RUDcompact GRIP V (pentru vehicule tip SUV, 4x4, Autoutilitare) sunt modelele de lanturi de zapada simple si de incredere.

Cod produs: 2002757
Aboneaza-te la alerte de pret
583,56 Lei

Rud

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

Caracteristici


- Lanturile antiderapante RUDcompact GRIP sunt lanturi de zapada ce ofera o aderenta buna si confort pe drumurile cu zapada sau gheata.

- Montajul se face din pozitie stationara cu ajutorul sistemului de tensionare. Pur si simplu se asambleaza si se tensioneaza.

- Lanturile antiderapante RUDcompact GRIP sunt confectionate dintr-o plasa de lant cu zale fine, si sunt practice la autoturismele cu tractiune fata. Se pot folosi ambele parti ale lantului pentru o durata de viata mai lunga.

- Depozitarea este facila, facandu-se in geanta textila cu care sunt prevazute lanturile antiderapante RUD-compact GRIP.

- Pentru o durata de viata mai mare, este indicat ca dupa fiecare folosire sa fie bine curatate si depozitate in locuri ferite de umezeala.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Produse cadou N/A
Tip vehicul SUV, Autoutilitare

Video


Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Lanturi antiderapante RUDcompact GRIP V 0157 / 2002757