Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Toate Magazinele Aleo au fost redeschise. Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreaza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile.

RUDcompact GRIP V 0157 / 2002757

Mai multe poze

Lanturi antiderapante RUDcompact GRIP V 0157 / 2002757

Lanturile antiderapante RUDcompact GRIP V (pentru vehicule tip SUV, 4x4, Autoutilitare) sunt modelele de lanturi de zapada simple si de incredere.

Cod produs: 2002757
Aboneaza-te la alerte de pret
583,56 Lei

Rud

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

Caracteristici


- Lanturile antiderapante RUDcompact GRIP sunt lanturi de zapada ce ofera o aderenta buna si confort pe drumurile cu zapada sau gheata.

- Montajul se face din pozitie stationara cu ajutorul sistemului de tensionare. Pur si simplu se asambleaza si se tensioneaza.

- Lanturile antiderapante RUDcompact GRIP sunt confectionate dintr-o plasa de lant cu zale fine, si sunt practice la autoturismele cu tractiune fata. Se pot folosi ambele parti ale lantului pentru o durata de viata mai lunga.

- Depozitarea este facila, facandu-se in geanta textila cu care sunt prevazute lanturile antiderapante RUD-compact GRIP.

- Pentru o durata de viata mai mare, este indicat ca dupa fiecare folosire sa fie bine curatate si depozitate in locuri ferite de umezeala.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Produse cadou N/A
Tip vehicul SUV, Autoutilitare

Video