Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri! Verificati aici programul tuturor magazinelor.

Magazinele Aleo din Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Tg. Mures si Constanta au fost redeschise, celelalte ramanand inchise temporar. Comenzile telefonice se pot plasa in continuare iar depozitul nostru lucreaza la capacitate maxima pentru a onora toate comenzile.

Thule/PA lanturi ZIP/Konig ZIP ULTRA

Mai multe poze

-30%

Lanturi antiderapante Thule/Konig ZIP Ultra 103

Thule/Konig ZIP ULTRA sunt lanturi pentru zapada de o inalta calitate, cu o grosime de 9 mm si dispun de sistem de auto tensionare patentat, care asigura o montare comoda si rapida.

Cod produs: KOZIPULT103
Aboneaza-te la alerte de pret

Pret normal: 342,17 Lei ( -102.91 Lei)

Special Price 239,26 Lei

Descriere produs

Detalii

Caracteristici:

  • Constructie de calitate Premium realizata din Otel Calit Aliat cu Mangan si Nichel (MnNi) pentru o mai mare fiabilitate.
  • 9 mm spatiu necesar in spatele rotii si pe suprafata de rulare.
  • Cablul flexibil intern permite montarea lantului fara a misca vehiculul.
  • Sistemul de tensionare automat patentat a lantului permite o montare mai confortabila si strangerea automata a lantului in timp ce conduceti
  • Legaturile suplimentare, in partea din fata a lantului, permit ajustarea dimensiunii lantului pe diferite dimensiuni ale anvelopelor, marci / modele de anvelope si anvelope cu nivel de uzura diferit
  • Detalii clare si vizibile concepute in culoare rosie pentru o montare si o demontare cat mai facila.
  • Omologari : O-Norm 5117, UNI 11313

Pentru o durata de viata mai mare, este indicat ca dupa fiecare folosire, lanturile sa fie bine curatate si depozitate in locuri ferite de umezeala.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Tip vehicul Autoturisme

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Lanturi antiderapante Thule/Konig ZIP Ultra 103