Dragi clienti, conform recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru limitarea si prevenirea posibilelor îmbolnaviri cu Coronavirus (COVID-19) si din considerente de sanatate si grija pentru angajatii si clientii nostri, am luat urmatoarele masuri: Citeste masuri!

Momentan nu se pot plasa comenzi cu plata cu cardul din cauza unei erori tehnice interne! Incercam sa remediem cat mai rapid situatia. Daca doriti sa achitati cu cardul va rugam sa plasati comanda normal, cu selectie plata cu cardul (nu o sa se deschida pagina unde trebuie sa introduceti datele dar se inregistreaza comanda ca neachitata) si o sa va contacteze colegii pentru a va trimite un link de plata.

Lanturi antiderapante Erlau profi ALLIGATOR PLUS 4901365

Mai multe poze

Lanturi antiderapante Erlau profi ALLIGATOR PLUS 4901365

Lanturile anitderapante ERLAU-profi ALLIGATOR PLUS sunt lanturile profesionale destinate utilajelor grele cu o tractiune unica pentru dezapezire si pentru utilizari in domeniul forestier.

Cod produs: 4901365
Aboneaza-te la alerte de pret
4.579,29 Lei

Rud

 

 Voucher cadou

Descriere produs

Detalii

Caracteristici

- Modelul lanturilor antiderapante ERLAU-profi ALLIGATOR PLUS este de plasa extrem de deasa de tip fagure in sistem punte-inel care are un efect de tractiune ridicata pentru utilizari intensive de dezapezire si activitati forestiere.

- Lanturile sunt confectionate din otel de calitate superioara, tratat termic pentru o rezistenta indelungata in timp la frecare.

- Lanturile antiderapante ERLAU-profi ALLIGATOR PLUS sunt concepute cu un sistem de inchidere pentru un montaj cat mai simplu, sunt deosebit de silentioase si au o autocuratare buna.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Produse cadou N/A
Marime anvelopa 275x70x22.5
Tip vehicul Camioane / Busuri, Tractoare / Utilaje