Costuri de livrare

Pentru comenzi cu valoare sub 500 Lei se percepe o taxa de curier de 25 lei. La comenzile cu valoare peste 500 Lei nu se percepe taxa de transport.

Modalitati de livrare

Prin intermediul curierului, expedierea bunurilor comandate pe site-ul  www.lanturiantiderapante.com se efectueaza fie direct din depozitul entitatii www.lanturiantiderapante.com, de la unul din punctele de lucru, fie direct de catre furnizor.

Termen de livrare

  • Termenul de livrare poate varia intre 24h si 10 zile lucratoare in functie de disponibilitate si de ziua si ora plasarii comenzii pe site.*
  • NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.
  • Nu se fac livrari sambata si duminica

 

Destinatii de livrare

Produsele se expediaza doar pe teritoriul Romaniei.

 

* toate comezile plasate de Luni pana Vineri pana la ora 16:00 se predau firmei de curierat in ziua in care se plaseaza comanda. Comenzile plasate Vineri dupa ora 16:00 si in weekend vor fi procesate si  expediate in cursul zilei de luni.

**Termenul de livrare poate fi influentat si de volumul de marfa expediat de firmele de curierat.

Pentru detalii suplimentare privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.


Politica returnare produse1. Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane fizice


Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu persoanele juridice, precum şi pentru modificarea si completarea unor acte normative , "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14, in termen de 14 zile  calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare.

 Art. 14, Alin. 3 din aceeasi lege de mai sus, mentioneaza  : 

"Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor."

Aleo (www.lanturiantiderapante.com) recomanda clientilor, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea integrala a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (protectiile din carton sau polistiren) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produsului respectiv, conform celor mai sus mentionate. 

Aleo (www.lanturiantiderapante.com) va returna contravaloarea produselor facturate, in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile calendaristice din momentul solicitarii de retragere / renuntare / returnare.

Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014"Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract"  folosind una din variantele mai jos prezentate :

  1. Solicitare de retur - care se trimite pe adresa info@lanturiantiderapante.com sau folosind formularul de contact.

2. Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane juridice (operatori economici *)


Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face pe mail, la adresa info@lanturiantiderapante.com

Persoanele juridice au conditii speciale de retur, conform celor de mai jos:

  • perioada de 3 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produsului / produselor
  • minim 3 comenzi finalizate (si nereturnate) in prealabil celei pentru care se doreste returnarnarea, cu o valoare de minim 10.000 de lei
  • completarea formularului de retur in care se va mentiona motivul returnarii si contul IBAN (obligatoriu)
  • produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit* (*in cazul produselor fara sigiliu specific – de asemenea in astfel de cazuri se aplica si conditile de la PUNCTUL 3 din politica de retur)
  • produsele acceptate ca retur, se vor returna in termen de maxim 3 zile (calendaristice) de la confirmarea de retur

In cazul in care nu se respecta conditile mai sus mentionate, singura metoda prin care se poate accepta returnarea este cu o penalizare situata intre 10% si 30%. Decizia de acceptare se va transmite intr-un termen de maxim 72 de ore de la cererea de retur.

Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile de la receptionarea returului.

* Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

3. Produse fara drept de returnare


Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator - anumite produse de uz personal, care se folosesc pentru igiena / ingrijire corporala sau pentru alimentatie.

Aceste exceptii se aplica conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014.

4. Returnarea produselor cu defect de fabricatie


Produsele cu defect de fabricatie, declarate in termen de 2 zile de la receptionare se pot returna pe cheltuiala Aleo, in cazul in care clientul nu se poate deplasa la sediul firmei. Ele se pot inlocui in limita stocului disponibil sau se pot preda in regim normal de garantie. Retragerea din contract se poate face si ulterior predarii produsului in regim normal de garantie, in conditiile legale, in cazul persoanelor fizice, sau contractuale in cazul persoanelor juridice. 

In cazul in care se constata un defect de fabricatie, se va proceda la finalizarea procedurii de retur. In cazul in care se constata o nerespectare a conditiilor de garantie si automat o nerespectare a Art. 14, Alin. 3 din O.U.G. 34/2014, se va proceda la diminuarea valorii produsului pentru readucerea la starea acestuia din momentul livrarii.

5. Returnarea produselor in afara prevederilor legale

Cererile de returnare ce depasec perioada de 14 zile calendaristice (persoane fizice) sau 3 zile calendaristice (persoane juridice) se vor trimite doar pe e-mail, la adresa info@lanturiantiderapante.com Cererile vor fi analizate de catre departamentul avizat, iar termenul de raspuns este de 72 de ore. In cazul in care o cerere peste perioada de retur va fi acceptata, ea va contine automat o penalizare la valoarea produsului, situata intre 5% si 30%. Termenul de returnare al baniilor in aceste cazuri este de 30 de zile calendaristice.  Cererile de returnare ale produselor ce depasesc 14 de zile de la data achizitiei nu vor fi luate in considerare. 

6. Date returnare

Retururile la comenzile online se pot face doar la adresa de mai jos:

SC TOPTOOLS SRL

Localitate Floresti, Ferma nr.9, Hala nr.18, Jud. Cluj

Telefon: 0371-787178, E-mail : info@lanturiantiderapante.com

Program de lucru : Luni – Vineri – 10:00 – 18:00

Costurile transportului returnarii vor fi suportate de dvs.

IMPORTANT:

1. In cazul in care solicitati ca sa trimitem noi curierul pentru a prelua returul, cheltuielile de returnare sunt retinute din suma care trebuie restituita. 

2. Va rugam sa nu ne trimiteti produsele returnate folosind plata ramburs, intrucat nu le vom accepta.

Rambursarea contravalorii produselor returnate

Rambursarea banilor se face prin virament bancar, doar dupa ce verificam starea produselor returnate. 

Sumele care se ramburseaza acopera doar Valoarea produselor platita de dvs. prin comanda initiala.

Atentie! Costurile de transport initiale nu se ramburseaza.

Pentru detalii suplimentare privind Politica de retur va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.